torsdag 18 oktober 2012

Vad ska vi göra i höst?


 
 Här sitter jag jag funderar på vad man kan pyssla med i höst. Har ni några förslag på höstpyssel?
 
Förhoppningsvis så blir det lite mys här på Libergsgatan innan jul. Finns det något som ni vill göra eller prova på? Säg gärna till så vi kan få till en workshop tillsammans!

Alla förslag är intressanta!
 
Vi behöver inspiration!


3 kommentarer:

 1. Hej tjejer! Jag driver en förening ideellt som heter Omtanke. Vi säljer secondhand saker som vi får till skänks och som blir till pengar till olika projekt vi använder för att hjälpa människor i Eskilstuna med omnejd som helt enkelt behöver extra omtanke. Finns mer att läsa på Facebook om föreningen.

  Eftersom jag älskar återvinning och miljötänk så slår det mig när ni skriver om julen att det vore roligt att lära sig hur man gjuter ljus av gamla stumpar. Har en hel kasse jag tänkt ta tag i men inte hunnit/fått tummen ur.

  Annars höstpyssel kan ju vara:
  Snygga kransar till dörren med naturmaterial
  Hur man tar vara på äpplen (mos/must med mera)
  Fågelmatsstationer/fågelholkar


  Sen får ni hemskt gärna säga till om ni vet någon ledig liten lokal som är ledig eller som man kan hyra in sig på för billig peng (jag vet, nästan omöjligt) för jag vill gärna försöka starta upp något inne i stan.

  Allt gott till er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter intressant!

   Jag har tänkt lite på ljusen. Det hade varit jätte kul att prova. Jag ska försöka få tag i lite stumpar och så kanske vi kan ha en kväll eller så och pyssla med det!

   Tack för tipsen så hörs vi! Jag ögonen öppna efter lokal!

   Radera
 2. Hej Reform
  Vi kan göra senap....godis och julgranskulor.. AnnMargret

  Fin sida ni har..

  SvaraRadera