tisdag 7 augusti 2012

Tips!


Välkommen på workshop

C’reD anordnar workshop med temat ÅTERBRUK! Välkommen lördagen den 4:e augusti mellan 11 och 15 för att skapa nya produkter av tidigare kasserat men fortfarande utmärkt material. Workshopledare är Bart Snyder. Evenemanget är kostnadsfritt och utan föranmälan, droppa in under dagen när det passar dig. Vi håller till i Museiparken utanför Smålands Museum i Växjö.

C'red är medaktör på utställningen Rum för Rester där en mängd spännande produkter med redesigntema visas. Passa på att titta in till utställningen när du deltagit i workshopen!


C´reD

Under två år formar vi en mötesplats för design med fokus på hållbarhet, entreprenörskap, nätverk och redesign. Vi kallar den C'reD, Centrum för redesign.

För att mötesplatsen ska bli så bra som möjligt behöver vi din input, så kontakta projektledare Ingela Eriksson om du har idéer eller är nyfiken på vad vi gör.


C'reD finns också på Facebook, följ oss där för att få de senaste nyheterna.


BOKA IN

C’reD anordnar fler kostnadsfria workshops i Växjö:

TEMA TEXTIL
11/8 kl. 11-15
Ta med dig kläder som du vill sy om eller skapa fritt från det material som finns på plats på Smålands Museum där Sara Birgersdotter guidar dig. 

TEMA TRÄ
23/8. kl.16
Gör ditt eget golv: Går spillmaterialet från golvtillverkning att använda till design av ett nytt golv, eller kan en design förhindra spilltypen från att uppstå? Workshopledare är Andreas Klippinge. OBS: föranmälan, senast 17:e augusti. 
Copyright © 2012
Regionförbundet södra Småland


För vidare information, kontakta
Ingela Eriksson
|ingela.eriksson@rfss.se|
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar